Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

Jorge Guzman

17. mai i 2002 ringte en bekjent av Jorge og spurte om han vær så snill kunne hjelpe til med litt servering og på kjøkkenet på Beitostølen Høyfjellshotell (nå Fjellparken). - Ja, jeg kommer!, svarte Jorge. Og etter det har han aldri dratt igjen.

Ta kontakt

Leder for romavdelingen

+47 473 64 320jorge@beitostolen.com

Likt som 17. mai i 2002, er standardsvaret til Jorge fremdeles «Ja».
- Jeg føler en virkelig stor glede når jeg vet at rommene som skal ta i mot gjester er tipptopp og helt perfekt. Det hender jeg får med meg ansiktsuttrykket til gjester i det de låser seg inn på rommet og da blir jeg så glad, og så stolt, når de bryter ut i store smil fordi de synes vi har de fint.

Jeg har jobbet på Beitostølen Resort og for Hovi-familien i snart 20 år, men det er gjesten som er min viktigste arbeidsgiver!

Jorge Guzman

På fritiden prioriterer Jorge karate tre ganger i uken hele året. Ellers vet han å kose seg med stillhet og hvile.
- Kveldene er veldig fine, spesielt om høsten. Det liker jeg. Og mørke netter med klar himmel. Da kan du se på stjerner og noen ganger det vakre nordlyset, forteller han.

Jorge kan du være heldig å treffe hvor som helst om du bor på Beitostølen Resort. Han er en hands-on-leder som ikke holder tilbake for å lære direktøren å vaske skikkelig i perioder med mye å gjøre så alle mann er på dekk. Priceless moment sommer 2021 da Jorge lærte Atle Hovi å danse med langkosten for god vasking og klok belastning av rygg.

Ta kontakt

Leder for romavdelingen

+47 473 64 320jorge@beitostolen.com

Min Beitostølen-favoritt: