Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

Janne Eskola

Vi slipper vår finske kjøkkensjef til skogs og til fjells et par ganger i året for fri og for jakt. Med det er han beundringsverdig rolig i vår pulserende og omveltende hotellhverdag resten av året.

Ta kontakt

Kjøkkensjef Radisson BLU

+358 44 305 4630janne.escola@radissonblu.com

Janne har vært hos oss i omkring 10 år. Han har en godt fagnettverk på tvers av Norden og har rekruttert mange flinke folk til Beitostølen. Den siste tiden har han, sammen med restaurantsjef Sverre, formalisert Beitostølens samarbeid med Vamia Hansa Campus, en finsk yrkesskole for bl.a kokk og servitør, salg og service, slik at vi på Beitostølen Resort, i tillegg til å ha flere norsk studenter i læretid og praksis, også henter inn de beste fra andre deler av verden.

Som leder for hjertet av Radisson Blu er han heldigvis lidenskapelig opptatt av gode råvarer og deilige smaker. Noen år tilbake hadde vi næringsminister og bergenser, Monica Mæland, på besøk med en delegasjon fra Næringsdepartemtentet. Janne la lista høyt og bestemte seg for å servere fiskesuppe til gjengen med en vestlending i spissen. Stor spenning da næringsministeren ba om en prat med kokken:

Dette er den beste fiskesuppen jeg noen gang har spist!

Monica Mæland (næringsminister og erfaren fiskesuppespiser fra Bergen)

Har Janne fri prioriteres ofte jakt og besøk hjem til familie i Finland, men han er også en habil slalomkjører om du får fristet han ut i bakkene.

Ta kontakt

Kjøkkensjef Radisson BLU

+358 44 305 4630janne.escola@radissonblu.com

Jannes favoritter