Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

Ellen Frankrig-Johansen

Ellen har både fremsnakket og arrangert turer og events til Beitostølen i flere år - suverent å signere henne som ny salgssjef så hun kan begynne å få lønn for all businessen hun legger hit!

Ta kontakt

Salgssjef (TurOp., byrå og event)

+47 920 46 440ellen@beitostolen.com

- Driftig, strukturert, målbevisst og opptatt av å levere kvalitet i alt som gjøres, forteller nettverket rundt Ellen.

Som tidligere salgssjef i HRG Meeting&Event (nå American Express) og med hotellerfaring fra The Thief i Oslo har Ellen bred erfaring med utarbeidelse og koordinering av gøyale program, turer, events og tematiske konferanser for både store samlinger og små eksklusive grupper.

FUN FACT: Vant anbudsrunde og har arrangert Borrussia Dortmunds fotballtur og kamp mot ODD for noen år tilbake til tross for et totalt fravær av fotballkunnskap!

Både syv års erfaring fra eget selskap samt flere år som kabinsjef i Norwegian med ivaretakelse av gjester samtidig som det er nødvendig å ta raske beslutninger og håndtere utfordringer ombord i luften, tenker vi kommer godt med når kurs- og konferansegjester trygt skal loses gjennom møter, konferanser og flerdagssamlinger til fjells på Beitostølen.

Nøl ikke et øyeblikk med å kontakte Ellen om du ønsker en uforpliktende og inspirerende prat om alle mulighetene som finnes på Beitostølen.

Ta kontakt

Salgssjef (TurOp., byrå og event)

+47 920 46 440ellen@beitostolen.com

Moro på Beitostølen: