Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

Egil Skoglund

Arbeidsoppgavene til vedlikeholdsavdelingen tar aldri slutt. Det er på en måte bra, for det vitner om bruk. Men om du tenker du ALLTID ser Egil i farta og på jobb, så kan det hende det er tvillingbroren du ser innimellom.

Ta kontakt

Leder vedlikeholdsavdelingen

+47 61 35 30 00egil@beitostolen.com

Både å jobbe i og å være leder for vedlikeholdsavdelingen utgjør krevende dager. Egil har en gang forsøkt å slutte hos oss. Det angret han heldigvis på, og nå utgjør han og de andre i vedlikeholdsgjengen en bauta som holder virksomheten gående.

Egil kjenner Beitostølen Resort godt. Han kjenner alle kriker og kroker, rør og pumper, pipehatter og vindski, porter og dører og sammen med resten av gjengen sin deler han et verksted vi andre bare kan drømme om!

Restituere for å prestere
Man må ha litt fri også. Da liker Egil godt å gå på ski om vinteren.
- Her er mange hundre kilometer med fine oppkjørte løyper og vil en gå utenom løypene med fjellski for eksempel har du ubegrenset med muligheter.
Veldig mange ulike muligheter har etter hvert også etablert seg med de mange serveringsstedene som finnes på Beitostølen.
- Du får god mat og drikke og hyggelige steder med god stemning uten å måtte reise langt. Kort vei til alt på Beitostølen, slår Egil et slag for.

Ta kontakt

Leder vedlikeholdsavdelingen

+47 61 35 30 00egil@beitostolen.com

Moro på Beitostølen: