Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

Bjørnar Hovi

Den yngste av Hovibrødrene er kanskje fjellNorges snilleste mann. Han prater mye i telefonen og kommer av og til for sent, men det er stort sett alltid fordi han forsøker å rekke og gjøre noen én tjeneste til.

Ta kontakt

Eier og daglig leder skiheisene

+47 61 35 13 50bjornar@beitostolen.com

Bjørnar har også klatret alle gradene, gjort alle jobbene og mer enn én gang måtte stå til rette for pappa Steinars granskende og gjennomskuende blikk om han forsøkte ta en snarvei med en oppgave som far i tillit og med stor forventning hadde delegert.

- I perioder har jeg vært SÅ lei. Men ikke SÅ lei, Bjørnar ler. Han er også tilbake. Etter turer og tider utenfor Beitostølen.

Smelle må det gjøre og gøy skal jeg ha det, ellers er jeg ikke med!

Karlsson på taket (og Bjørnar Hovi)

Det kan virke som Bjørnar kjenner absolutt alle som ferdes på Beitostølen. I hvert fall så kjenner alle han. Antagelig har han gjort dem en tjeneste hele gjengen.
Noen får hjelp med levering av ved, så hjelper han andre med brøyting, spanderer en øl på den tredje, henter i bakken, frakter glemt utstyr, kjører skibuss, fikser en booking, låner bort bilen... Nei der går grensen. Hvertfall om det er snakk om den "nye" bilen. Den vesle Gelanderwagen`n som gode venner fikk lakkert rosa et øyeblikk Bjørnar så en annen vei, og som ble levert tilbake mens høytaler på lasteplan ljomet "Sussebass, vi elsker deg du er vår store sjarmør".
Bjørnar er en sann sønn av Beitostølen, og han har et nettverk som sikrer destinasjonen konferanser, gjester, alpinister, serveringsomsetning, events og moro gjennom hele året.

Ta kontakt

Eier og daglig leder skiheisene

+47 61 35 13 50bjornar@beitostolen.com

Bjørnar anbefaler