Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

Atle Hovi

... er eldste bror Hovi. Født med ski på beina antagelig og god på ski, men kanskje enda bedre på service.

Ta kontakt

Eier og adm. direktør

+47 995 81 000atle@beitostolen.com

Historien bak Beitostølen Resort er sjarmerende, ekte og utgjør en arv som leves videre. Det startet med pappa Steinar. Nå er det Atle og Bjørnar og bak dem følger døtre som perler på en snor.

Living the brand, sier merkevare-fagfolk.
- Vi er nå herfra, bor her, barna vokser opp her, går på skole og har sine fritidsaktiviteter her, så ja; Vi lever her, men det er jo fordi vi opplever at det er et fantastisk sted å bo og leve. Gode opplevelser unner vi alle, og det gjør selvfølgelig jobben både hyggelig og takknemlig, at vi kan tilby, og får være del av, mange menneskers glade friluftsopplevelser, året rundt, sier Atle.

Han peker enkelt ut favoritter både vår, sommer, høst og vinter:
På ski på Valdresflye om våren, mulighetene for fart og moro i aktivitetsparken om sommeren, til fots i fjellet i høstfarger og slalom om vinteren.
- Jeg koser meg veldig sammen med jentene mine i bakken, men jeg må også trene til det årlige parallellslalåmrennet der gjestene som slår meg får weekendoppholdet til kr 1,-, smiler Atle. Det ryktes at han kun er blitt forbikjørt én gang så lenge rennet har blitt arrangert.
- Men jeg blir eldre, så det er mulig sjansene for å slå meg øker proporsjonalt! Men jeg tror ikke det, han skrattler når han legger til det helt siste.

Ta kontakt

Eier og adm. direktør

+47 995 81 000atle@beitostolen.com

Atles favoritt: