Velkommen til Jotunheimen malt i hvitt

Flotte langrennsløyper, snowpark, heiser, familievennlige bakker et stort utvalg familievennlige aktiviteter, utfordrende nedfarter venter på deg. I fjellandsbyen Beitostølen er det gangavstand til bakker, løyper, matopplevelser, kultur, underholdning og alt annet store og små kan drømme om. Se alt du kan gjøre på Beitostølen, og bestill eller planlegg ditt neste opphold her!

ÅPNINGSTID I HEISANLEGGET:

24. april er siste dag for sesongen og heisene OlaExpressen, Barneheisen og Bjødnabakko holder åpent 09:30 - 16:30.

Skiheisen i Raudalen er åpen fra torsdag 22. april til og med søndag 25. april kl 11:00 -16:30, og her holder Raudalshytta åpen og betjent fredag. lørdag og søndag.

Avvik grunnet vær eller uforutsett kan forekomme.

Har du symptomer på luftveisinfeksjon kan du ikke oppholde deg i alpinanlegget. Alle som oppholder seg i området må til en hver tid følge gjeldende smittevernråd. Husk at du kan være berammet av smittevernråd fra din hjemkommune selv om du er på besøk på Beitostølen.

HEISKORT anbefaler vi at du kjøper online. Du finner heiskort-automat i resepsjonen på Bergo hotell. (Radisson BLU holder stengt i en periode fremover.) Kort-automaten (i tillegg til billettluken) utsteder det fysiske kortet om dette er kjøpt på nett. Kjøp/bekreftelser med ordrenummer (uten QRkode) må hentes i billettluken. Kjøp/bekreftelser med QRkode kan hentes både i billettluken og i automatene du finner i hotellresepsjonen. Vil du bruke kort du har fra før, kan du stadig fylle det opp på nett, og kortet aktiveres ved første gangs bruk i skiheisen. Vi forholder oss til et MAKSANTALL I BAKKENE AV SMITTEVERNHENSYN. Dette ivaretas av solgte heiskort. Så lenge det er er heiskort tilgjengelig for salg på nett, genererer kjøp automatisk plass i bakken

STAVLENGDES AVSTAND: Står du i kø i skiheisen og ikke klarer å holde 1 meter avstand er det påbud med munnbind.

KVELDSKJØRING er avsluttet for sesongen, og likeså har skibussen avsluttet kjøring for sesongen.

Radisson BLU Beitostølen er stengt inntil videre, men kontor og booking holder åpent, og resepsjonen på Bergo Hotel er betjent og håndterer all innsjekk/utsjekk og nøkkelhåndtering til leiligheter og hytter.