Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

Moro i hundesleden

Kjør ditt eget hundespann.

Tur med hundespann

Sesong

januar, februar, mars, april, november, desember

Passer for

Alene, Familie, Venner

Vanskelighetsgrad

Lett, Middels

Arrangør

Beito Husky Tours
Book nå

Lyst til å kjøre hundespann? Valdres og Beitostølen er som skapt for hundesledeturer. På en dag med Beito Husky Tours vil du få et godt innblikk i hundekjørernes verden. Det finnes flere forskjellige aktivitetsmuligheter.

Lokes Heldagstur – hundekjører for en dag

Opplev samspill med hundene og noen av norges vakreste natur attraksjoner. Lær deg å styre ditt eget hundespann i Jotunheimens forgård. Du vil selvfølgelig bli ledet av en erfaren guide hele veien. Har du en smule eventyrer i blodet og setter pris på ekte naturopplevelser, er dette den perfekte turen for deg.
Varighet: 5-6 timer +/-

Chinooks Eventyr

Guidet halvdags hundesledetur i en av Norges fremste familiedestinasjoner. Besøk hjemmet til våre flotte firbeinte venner, bli bedre kjent med Alaska-huskyer som trekkhund og lær deg å styre eget hundespann mens du blir veiledet gjennom vakker snødekt villmark i hjertet av fjell-Norge.
Varighet: 3 timer +/-

Howling Huskies

Kan du forestille deg å stå bak hundesleden din mens du suser gjennom et magisk landskap som ligger badet i skinnende månelys? Det eneste du hører er lyden av din egen pust og hundenes uling, som en hyllest til fullmånen. Velkommen med på en eksklusiv opplevelse, kun tilgjengelig i perioder med fullmåne. 
Varighet: 3 timer +/-

Føler du deg uforberedt for det røffe fjellklimaet? Rådfør deg med Beito Husky Tours. De har også nødvendige vinterklær til utlån ved behov. Aktiviteter arrangeres hver dag. Husk å forhåndsbestille.

Tur med hundespann

Sesong

januar, februar, mars, april, november, desember

Passer for

Alene, Familie, Venner

Vanskelighetsgrad

Lett, Middels

Arrangør

Beito Husky Tours
Book nå