Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

Moro i hundesleden

Kjør ditt eget hundespann.

Informasjon

Sesong

januar, februar, mars, april, november, desember

Passer for

Alene, Familie, Venner

Vanskelighetsgrad

Lett, Middels

Arrangør

Beito Husky Tours
Book nå

Lyst til å kjøre hundespann? Valdres og Beitostølen er som skapt for hundesledeturer. På en dag med Beito Husky Tours vil du få et godt innblikk i hundekjørernes verden. Det finnes flere forskjellige aktivitetsmuligheter.

Lokes Heldagstur – hundekjører for en dag

Opplev samspill med hundene og noen av norges vakreste natur attraksjoner. Lær deg å styre ditt eget hundespann i Jotunheimens forgård. Du vil selvfølgelig bli ledet av en erfaren guide hele veien. Har du en smule eventyrer i blodet og setter pris på ekte naturopplevelser, er dette den perfekte turen for deg.
Varighet: 5-6 timer +/-

Chinooks Eventyr

Guidet halvdags hundesledetur i en av Norges fremste familiedestinasjoner. Besøk hjemmet til våre flotte firbeinte venner, bli bedre kjent med Alaska-huskyer som trekkhund og lær deg å styre eget hundespann mens du blir veiledet gjennom vakker snødekt villmark i hjertet av fjell-Norge.
Varighet: 3 timer +/-

Howling Huskies

Kan du forestille deg å stå bak hundesleden din mens du suser gjennom et magisk landskap som ligger badet i skinnende månelys? Det eneste du hører er lyden av din egen pust og hundenes uling, som en hyllest til fullmånen. Velkommen med på en eksklusiv opplevelse, kun tilgjengelig i perioder med fullmåne. 
Varighet: 3 timer +/-

Føler du deg uforberedt for det røffe fjellklimaet? Rådfør deg med Beito Husky Tours. De har også nødvendige vinterklær til utlån ved behov. Aktiviteter arrangeres hver dag. Husk å forhåndsbestille.

Informasjon

Sesong

januar, februar, mars, april, november, desember

Passer for

Alene, Familie, Venner

Vanskelighetsgrad

Lett, Middels

Arrangør

Beito Husky Tours
Book nå