Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

Fjellrittet

Drømmen om stemningsfull kanefart.

informasjon

Sesong

Hele året

Passer for

Familie, Venner

Vanskelighetsgrad

Lett, Middels

Arrangør

Fjellrittet
LES MER OG BESTILL

Sett deg godt til rette under skinnfellene sammen med dem du er glad i og kjenn vinterluften lage roser i kinnene dine mens hestene trekker sleden innover i det stemningsfulle vinterlandskapet i takt med dombjellene.

FJELLRITTET er Torgeir, som står for mye av den praktiske gjennomføringen av turene. Han er utdannet agronom. Utdanning som hovslager og kjøreinstruktør. Han behersker både engelsk og tysk. Astrid er ei blid og munter dame som ofte er med som guide.  De yngste familiemedlemmene Ole, Tor og Jo tar også sin tørn når det trengs.

Vi tilbyr gjerne også noe varmt å drikke mens dere nyter Beitostølens vakre og trolske omgivelser opplyst av faklene på sleden!

Hestene vi benytter er i hovedsak Norsk kaldblods, dølahester,  islandshester og ulike blandinger.

Vi er på tur og tilbyr tur alle sesonger. Turene er lagt opp slik at vi rir fra sted til sted og overnatter på fjellstuer, hytter, hotell og på villmarkstur i lavvo. Bagasjen blir fraktet med følgebil og vi har sadeltasker til det vi trenger å ha med for dagen.

Vinterridning
En og to timersturer i flott vinterlandskap.  Passer for  de som har litt rideerfaring. Fine muligheter for trav og galopp.  Vi har hjelmer til utlån.
Pris: 300,- kr pr time i gruppe. Solotur for 1 eller 2 personer 500,- pr time.
Les mer og book med BOOK NÅ-knappen.

informasjon

Sesong

Hele året

Passer for

Familie, Venner

Vanskelighetsgrad

Lett, Middels

Arrangør

Fjellrittet
Book nå