Smak av stølsliv på Olestølen 2021

Olestølen ligger naturskjønt til ved Olevatn i Øystre Slidre, 15 minutter nord-øst for Beitostølen og 40 minutter nord for Fagernes, langs Olevegen (bom).

På Olestølen kan du oppleve livet på en aktiv geitestøl ved vakre Olevatn i Øystre Slidre, 15 minutter nord-øst for Beitostølen og 40 minutter nord for Fagernes, langs Olevegen (bomvei). 
«Smak av stølsliv» besøksåpen dag for servering og brunostkoking onsdager kl 12–17 i juli. Forhåndsbestilles innen tirsdag kveld på sms til Budeia på tlf 91889806. Opplev livet på stølen med alle dyra og nyt roen i landskapet. Salg av «stølstallìk» med en smak av våre økologiske oster, kurv (spekepølse), kaffe/te og kake. Påmelding dagen før på sms til Kathrin tlf 918 89 806
«Smak av stølsliv for grupper» med servering og omvisning på stølen alle dager i juli og august, etter avtale med Budeia på epost: kathrin.h.aslaksby@gmail.com. Opplev livet på stølen med smaker av våre økologiske oster og salat fra hagen, heimelaga kake, kaffe og te. Få innblikk i livet på stølen før og nå og nyt et smakfullt måltid i en historisk atmosfære.
Åpningstider Olestølen: 
August :  Onsdager 12:00 - 15:00 (unntatt 25/8), Lørdager: 12:00 - 15:00.
Stølsbesøk med omvisning blandt dyr og planter kr 100 per/person
Salg av håndverksforedla melkeprodukt av rå økologisk geitemelk -  kvit og brun geitost, myk og modna kremost (chevre), yoghurt og syrna mjølk, kurv (spekepølse) og håndverksprodukt.
Andre tilbud:
Stølseventyr: Bli med på melking av geiter og stell av dyra om morgenen. Passer små grupper 4–8 personer, varighet ca 2 timer.
Ystekurs – Lær å lage kvit og brun geitost på stølen i vedfyrt jerngryte på tradisjonelt vis, varighet 1-2 dager;-)
Kontakt Budeia Kathrin på tlf 918 89 806