Høyfjellsykling og trail arena

Flytt grenser, prøv noe nytt: Bratt terreng, eller rolig guidet tur til de fineste toppene i området. Her er plass for både nybegynnere og eksperter. 

Beitostølen er et utgangspunkt for barsk høyfjellsykling i Jotunheimen og eventyrlig barnåls-flyt i dalene. I tillegg er Beitostølen Trail Arena i rivende utvikling som et samlingspunkt for både heisbaserte nedfarter og herlig “tråkk opp, trill ned.

Hos Bike Beitostølen har finnes internasjonalt sertifiserte guider og instruktører med inngående lokalkunnskap og viktigst av alt en brennende lidenskap for sykling.

Spisskompetansen er teknisk avansert stisykling, men om du er ny på sykling i terrenget vil vi gjøre vårt ytterste for at også du skal få oppleve “heaven on dirt”.

Bike Beitostølens instruktører og guider er blant de beste i Skandinavia. Med anerkjent utdanning, som f.eks. den canadiske PMBI level 2, Norsk instruktørutdanning Eo-mtb nivå 4, er de erfarne instruktører med mye guide- og undervisningserfaring - og viktigst av alt - en evig voksende lidenskap for stisykling. Deres viktigste jobb er å gi deg en uforglemmelig sykkeltur, uansett om du er interessert i å flytte grensene dine med stisykling i bratt terreng, eller vil ha en rolig guidet tur til de fineste toppene i området. Her er plass for både nybegynnere og eksperter. 

Undervisningen tilbys på norsk, dansk og engelsk, og hele sommeren har vi åpent for drop-in i tillegg til våre allerede planlagte events:


www.bikebeitostolen.com finner du informasjon og priser på aktuelle workshops, leksjoner og turer. Ta kontakt for mer informasjon og vi skreddersyr en løsning som passer deg. 

 

Kontakt oss:

E-post: bikebeitostolen@gmail.com

Telefon: (47) 92268482

 

FJELLKJEDENRENTAL.no leier ut fulldempede el-sykler og terrengsykler både for voksne og barn. Og tilbyr samtidig nødvendig utstyr som sykkelhenger for barn, sideposer og hjelmer.

Ta kontakt med oss hvis du har noen spørsmål! Vi hjelper gjerne med å finne det perfekte utstyret.

LEI UTSTYR HER.