Ditt MC Deport på Beitostølen

Beitostølen er porten til herlige kjøreterreng enten du skal sør, nord, øst eller vest.

Du er hjertelig velkommen til Radisson Blu Mountain Resort Beitostølen, vi tar vare på deg og sykkelen din i helnorske rammer og tradisjonsrik fjellkultur. Vi har tilrettelagt oppholdet for motorsykkelister.

 

Hotellet harstor carport, vaskeplass for motorsykler, tørkerom for vått kjøreutstyr og har du behov for teknisk bistand, kan vårt personale sette deg i kontakt med de riktige menneskene i vår region.

Ønsker du å parkere motorsykkelen i garasje, anbefaler vi vårt andre hotell, Bergo Hotel tlf 61 35 11 00.

 

Stell, vedlikehold og turplanlegging:

Vi er opptatt av at du og sykkelen din skal ha det bra hos oss, og vi legger derfor godt til rette for at du skal få det aller beste ut av din neste kjøredag. Vi har egne service-kit som inneholder vaskebøtter, rengjøringsmiddel, svamper, pusseskinn, Trenger du teknisk bistand løser vi det også. Nærmeste verksted er Sebu Bil og Bensin på Heggenes, 20 km syd for Beitostølen. Tlf. 61342925.


Flott utgangspunkt for utflukter og dagsturer:

Beitostølen er et flott utgangspunkt for dagsreiser i sør, nord, øst eller vest og ønsker du å bruke Beitostølen som base har vi laget flere dagsruter langs herlige veier med spektakulære opplevelser og hyggelige matopplevelser.


Hotellfasiliteter:

 

Hotellet har 25X12.5 meter svømmebasseng, treningsrom, badstue, squash, solarium. Henvender du deg i resepsjonen får du årets publiserte utgaver av MC Avisa.

Spør i resepsjonen om anbefalte utflukter; Nasjonal turistveg Valdresflye, Slettefjellvegen og Jotunheimvegen. 

Hotellet har også hytter og leiligheter fra 2-26 personer.

 

Ring og bestill på tlf 61353000 eller booking@beitostolen.com