Et allsidig alpintilbud

Beitostølen er kjent for familievennlige nedfarter i skisenteret i sentrum av fjellandsbyen, men du finner utfordrende bakker i Raudalen rett over dalen.

Du kan naturligvis bruke samme heiskortet i Raudalen som i Beitostølen sentrum, og skibussen frakter deg gratis mellom skistedene.

Skisenteret i sentrum av fjellandsbyen:

Varierte familiebakker. Bakkene her er godt tilrettelagt for snøbrett, telemarkskjøring, alpint og airboard. eller prøv kjelkeaking – i egen bakke med kjelkeheis. I tilknytning til de koselige familiebakkene ligger barnebakken og barneheisen, og i Snowboard-parken vår kan du teste ulike rails og hopp.

To av alpinløypene er opplyst, og noen kvelder i uken kan de ivrigste alpinistene kjøre lenge etter at solen har gått ned. Kveldskjøring i Ola-Expressen (eget heiskort): F.o.m. 26.12. t.o.m. påske på torsdager fredager 18.00-20.00.

Asgaard - varmestue og kafé:

Midt i skibakkene ligger Aasgaard - koselige skikafé og varmestue med toaletter.

Se oversikt over heiser og nedfarter i Skisenteret.

 

Raudalen Alpinsenter:

De som søker større utfordringer velger Alpinbakkene i Raudalen. Tøffere nedfarter, større utfordringer, mer spenning og pudder. Dette alpinsenteret ligger på vestsiden av dalen, 6 km fra sentrum. Hit kan du reise når du jakter på større utfordringer og mer spenning; røde og sorte FIS-godkjente nedfarter, kuleløyper og isklatring. Du benytter naturligvis det samme heiskortet i her som i skisenteret i sentrum av Beitostølen. Du kan kjøpe heiskort i heisen i Raudalen.

Alpinsenteret benyttes hyppig til ulike typer ski-konkurranser, f.eks. er VM i Telemark-kjøring arrangert her.

Raudalshytta - varmestue og kafé:
Når du trenger en hvil, kan du hygge deg i Raudals-hytta varmestue – med vafler, kakao og forfriskninger.

Til Alpinsenteret kommer du enkelt med skibussen, eller med bil til stor, gratis parkeringsplass.

Se oversikt over heiser og nedfarter i Raudalen.

 

Følg Raudalen Alpinsenter på Facebook.

 

Heiskort:

Heiskort selges på skiheiskontoret som ligger i det nye velkomstsenteret ved bunnen av Ola-Expressenpå Beitostølen.

Du kan også kjøpe heiskort i heisbuai Raudalen samt på nett og hente ut kortet på automater i resepsjonen på Bergo Hotel eller Radisson BLU.