Selve skieventyret

Beitostølen er Norges eventyrlige fjellandsby på 900 meter.

Her sitter du i frokostsalen på hotellet og kikker rett inn i en av Europas mest majestetiske nasjonalparker; Jotunheimen.

Beitostølen er Norges mest attraktive og etterspurte helårs fjelldestinasjon, enten du vil spurte eller loffe av gårde på skiene i det 320 kilometer meget omfattende løypesystemet, som prepareres daglig vinteren igjennom, eller om du vil vandre innover fjellheimen sommer og høst, og oppleve den aldeles øredøvende stillheten og virkelig føle roen i kropp og sjel.

Attraksjonene og opplevelsene er mange, de er genuine, nære og de er fargerike. En av de store sommer-attraksjonene er heldagsturen over Besseggen. Bare i juli måned tok 18.500 glade vandrere denne turen.

Av mange utmerkelser og heiarop, ble Beitostølen kåret til ”Norges Beste Destinasjon For Langrenn” av det norske langrennslandslagets Facebook-venner i fjor høst.
Bli ikke overrasket om du møter Petter Northug jr, Marit Bjørgen, Therese Johaug eller andre langrennsprofiler i skiløypene. Det er garantert ikke look-a-likes.

Men, Beitostølen er ikke bare langrennsfolkets destinasjon. Her finner du også alpinbakker for liten og stor, for alle ferdighetsnivåer.

292 fastboende står klare for å ønske deg velkommen; til butikker, restauranter og jo da; Vinmonopol.

På Beitostølen er ikke service og gjestfrihet noe vi bare snakker om. For oss er det en livsstil. Vi liker folk. Og vi liker å tro at verden blir et bedre sted å være når vi slår av en trivelig prat.

Så du er varmt velkommen, enten du er kona som kommer med mannen for rekreasjon og velvære på øverste hylle, eller omvendt, og kanskje kommer du med dine ansatte eller dine kunder; for møter, konferanser eller kick off i omgivelser Hollywood bare kan drømme om.

Beitostølen ER selve eventyret!