Håndlaget kvalitetssjokolade

Odins Gull har sjokoladeutsalg på Radisson Blu Mountain Resort Beitostølen. Odins Gull AS tilbyr kvalitetssjokolade til bedrifter og privatpersoner. Du kan også kjøpe online.
  • ARRANGEMENTSKALENDER
  • SNARVEIER
  • Beitostølen i media

Odins Gull AS kan tilby kvalitetssjokolade til bedrifter og privatpersoner. Hver enkelt bit er håndlaget og inneholder bare ekte kvalitetsråvarer og ingen essenser. Dette gir produktene våre en helt spesiell smaksopplevelse med mye og kraftig smak.

Sjokoladen blir produsert på Beitostølen. Her er en fantastisk natur, noe som påvirker våre sanser og gjør oss ekstra kreative. Dette gjenspeiler seg i produktene fra Odins Gull. http://www.odinsjokolade.com

Produksjon:
Beitostølen ligger 900 meter over havet. For meg er dette paradiset på jord. Å være i nærhet til naturen er en svært viktig del av livet mitt. Jeg føler meg privilegert som får leve og ha arbeidsplass ved porten til Jotunheimen. Med fire definerte årstider å by på er denne plassen en enorm inspirasjonskilde for meg. Sammen med jotner og troll, Odin og Frigg, måne og sol, produserer vi verdens beste håndlaget kvalitetssjokolade. Her er Bitihorn og alle de andre fantastiske fjelltoppene som tar pusten av Midgardsormen og alle verdens sjeler.  

- Jeanette Johansen. Sjelen bak Odins Gull AS (Tidligere Lofoten Sjokolade).


Utsalget er i lobbyen på hotellet. For kjøp online, gå til webshop.

Alle er hjertelig velkommen!

Se videoer fra produksjon og salg.