På ski søndag

I Skisenteret på Beitostølen er 7 heiser åpne. Raudalen har 1 heis åpen. 150 km skiløyper preparert. Se dagens vær- og løyperapport her.
Slik så det ut i løypene lørdag morgen.


LANGRENN:

Det arrangeres skirenn på skistadion i dag også, så den er stengt til utpå dagen. Vi kjører grønn 1,2,4 blå 1,2,3,4,7 og rød 1. Det blåser også i dag men er ikke sikkert det driver like mye pga mildværet som ha vært nå. Været kl 9: +4 grader, laber bris og lettskyet vær.


Gå til Løypeforeningens side for oppdatert info om skiløypenett og forhold.Et allsidig alpintilbud:

Beitostølen er kjent for familievennlige nedfarter i skisenteret i sentrum av fjellandsbyen, men du finner utfordrende bakker i Raudalen rett over dalen. Du kan naturligvis bruke samme heiskortet i Raudalen som i Beitostølen sentrum, og skibussen frakter deg mellom skistedene i helger og vinterferieruker. Les mer om det allsidige alpintilbudet.


NB! OPPDATERT INFORMASJON OM ALPINFORHOLDENE:

Gå inn på Beitostølens sider på fnugg.no for oppdatert informasjon om forhold i nedfartene på Beitostølen.

Du finner også mer informasjon om forholdene på våre sider på skiinfo.noFacebook info:

Les også oppdatert info som legges ut fortløpende på Beitostølens Skiheisers Facebookside og Raudalens Facebookside.

Tirsdag: Det snør og det harkommet en del snø i løypene i fjellet så vi kjører rød 1 og blå 4 også. Det kan bli litt vind utover dagen så vi anbefaler alle å være varsomme i høyfjellet. Men for øyeblikket er det vindstille, 0 grader og snøvær i fjellet.