Ledige stillinger
Her vil du finne informasjon om ledige stillinger i Beitostølen Resort, på hotellene, i skiheisene eller administrative stillinger. Sesong-stillinger vil du også finne her. Har du generelle spørsmål kan du også kontakte de ulike avdelingsledere HER.

KOKK på Radisson for sommersesongen

 

For perioden medio juni til medio august søker vi én eller flere kokker til Radisson Blu Mountain Resort. Er du faglært og kan se utbytte av fleksibel arbeidstid og arbeidsmengde ved en av landets flotteste fjell-destinasjonen i porten til Jotunheimen? Da hører vi gjerne fra deg!

 

SERVITØR på Radisson for sommersesongen

For perioden medio juni til medio august søker vi servitører til Radisson Blu Mountain Resort som ser utbytte av fleksibel arbeidstid og arbeidsmengde ved en av landets flotteste fjell-destinasjonen i porten til Jotunheimen.

HOTELLMEDARBEIDERE for sommersesongen

Vi ser etter deg som kan tenke deg å kryssjobbe på tvers av ulike avdelinger ved en av landets ledende fjell-destinasjoner. For sommersesongen (medio juni til medio august)  ser vi etter blide og pliktoppfyllende medarbeidere til både resepsjon, restaurant og rom-avdelingen.

.
.