Eiendom
Selskapet eier tomteområder i sentrum av Beitostølen, som gradvis utvikles i egen regi og sammen med andre i tråd med Beitostølens langsiktige målsetninger og markedets behov.

For informasjon om aktuelle prosjekter, enten det er kjøp eller leie, leilighet eller forretningslokal – ta kontakt med:

Adm.dir Atle Hovi – mail – telefon 99 58 10 00.
.
Ledige stillinger
Her vil du finne informasjon om eventuelle ledige stillinger i Beitostølen Resort, på hotellene, i skiheisene eller administrative stillinger. For eventuelle sommerjobber, vennligst kontakt aktuelle avdelingsledere HER.

Beitostølen Resort søker digital markedsfører

Beitostølen Resort ser etter deg som vil skape engasjerende innhold og sette en ny standard for digital
kommunikasjon ved en av landets ledende fjell-destinasjoner.
.
Raudalen Akjsetegning
Bli med på en spennende investering i alpinanlegget i Norge som har størst besøksvekst i vinter. Som aksjonær kan du være med på å videreutvikle alpinanlegget.
.
Raudalen Resort
Raudalen Resort er den store hyttenyheten i Norge. Grunnene til det er flere, og de er fremfor alt veldig gode.De 3 viktigste handler om beliggenhet, pris og opplevelsestilbudet.
Da snakker vi både kommersiell service, natur og opplevelser.1 måls store eiendomstomter. Salget er i gang nå!
.
Stolheis Raudalen

Alternativt selges deler.


.
Åremålsleie
Tilbudet av leieobjekter for åremål er variert, og vi anbefaler at du tar kontakt med vårt bookingkontor på tel. 61 35 10 00 eller adm. direktør Atle Hovi på tel. 99 58 10 00 for å undersøke nærmere hvilke av våre objekter som kan være best tilpasset dine behov og ønsker.
.
.