Turløp Beitostølen - Danebu

Valdresmarsjen 2019

30.03.19 - 30.03.19
Turrennet Valdresmarsjen går lørdag 30.mars 2019.  En fin og hyggelig opplevelse for alle som deltar, enten du starter på Beitostølen (65 km) eller fra Vangsjøen (32 km).NB!

Et populært turrenn (klassisk stil) fra Beitostølen til Danebu på 65 km (evt fra Vangsjøen 32 km), som første gang ble arrangert 24 mars 2001.

Tanken bak rennet er først og fremst å tilby alle skiglade mennesker en skiopplevelse utenom det vanlige i storslagene omgivelser, et velpreparert løypenett i et snilt og innbydende terreng, der kampen om klokken nødvendigvis ikke er det viktigste.

Vi minner om at tiden nødvendigvis ikke er det viktigste, men at flest mulig av dere får en fin og hyggelig dag i fjellet,.... og helst med solen i ansiktet på et gnistrende føre. Når dette er sagt, synes vi også det er spennende å følge med på alle dere som går på tid, enten for å vinne, eller for å innfri individuelle målsettinger.

En liten stab av frivillige som arrangerer ValdresMarsjen. Drivkraften i dette er alle fornøyde og entusiastiske deltakere i målområdet. Dette håper vi vil fortsette også i kommende renn. Bidraget fra rennet går i vesentlig grad til å støtte Løypelagene, Lions Club og annet humanitært arbeid.

Busstransport mellom mål og start, også av bagasje.

Les mer på www.valdresmarsjen.com