Elgpar i snø (Foto: Aud Eva Bergo)

SnøSkulpturFestivalen 2019

14.02.19 - 28.02.19

Vinterens ”must see”: SnøSkulpturFestivalen2019. Dette har ingen noensinne sett på en norsk destinasjon! Festivalen ble offisielt åpnet i dag torsdag 14. februar.

 

Gigantiske skulpturer

Du kan se 6 gigantiske snø-skulpturer. Fire av disse står på toppen av alpinanlegget på Beitostølen, to står i alpinanlegget i Raudalen. Den aller største, 8,5 m høy og 30 m bred/lang vil være under bygging i hele vinterferien, som en attraksjon i seg selv, at du kan se verdens råeste snø-kunstnere fra Team Harbin i Kina i arbeid i alpinanlegget på Beitostølen. 22. februar er også denne giga-skulpturen ferdig.

 

Hvor finner jeg skulpturene?

For å komme opp til snø-skulpturene i Skisenteret på Beitostølen; ta 3-seter stolheisen, kr 40,- for barn 7-15 år og kr 50,- for voksen opp og ned. Billetter kjøper du på skipasskontoret i bunnen av bakken.

I alpinanlegget i Raudalen; som er 10 minutters biltur fra Beitostølen sentrum - du kan også ta gratis skibuss fra bussholdeplassen - kan du se den store snø-skulpturen med bjørnemor og to fine bjørnunger som koser seg Raudalen. Her bygges også en giga-skultur som vil ta pusten fra de fleste. Følg veien til Beito og skilting til Raudalen Alpinsenter. Ta en tur innom den koselige Raudalshytta når du først er i Raudalen, som har kaffe og vafler, kakako med krem, som har middagsmeny og allehånde rettigheter ellers.

 

Les om snøskulpturene i VG:

https://www.vg.no/reise/i/vmRxwl/utendrs-snkunstgalleri-pa-beitostlen?utm_source=vgfront&utm_content=row-r29

 

Ta turen til fjells! 

Har du lyst til å oppleve vinterens ”must see” i vinterfjellet, med de 6 gigantiske snø-skulpturene, er det bare å ta turen til fjells.

Ring oss for overnatting i hytte, leilighet eller hotell på 61351000, eller sjekk vårt brede utvalg av overnattings-alternativer på www.beitostolen.com og bestill online.

 

Velkommen til Fjellandsbyen og vinterens eventyr!

 

Noen av skulpturene du kan se.

 

Fra den offisielle åpningen - snorklippingen ble foretatt av Aud Hove fra fylkeskommunen, Odd E. Holden fra Ø. Slidre Kommune og Atle Hovi fra Beitostølen Resort.

 

Alle foto: Aud Eva Bergo