Nyttårsshow med Benedicte Adrian

28.12.14 - 28.12.14
Søndag 28. desember blir det Happy New Year Show med Benedicte Adrian og Partymix på Radisson Blu Beitostølen.

Det er med sedvanlig glede og entusiasme at vi kan annonsere er formidabel avspredelse for deg som skal tilbringe noen dager på Beitostølen i romjulen.

Et nært samarbeid med den aldeles velkjente artisten Benedicte Adrian, har materialisert seg i hva som vil være et forrykende nyttårstilbud. Kanhende i særlig grad til oss litt over førti, men bevare meg vel: dette blir et stykke musikkshow for alle som har rockebein som rører seg når det dras til med Abba eller Kate Bush - for å pirke litt i noe av hva som står på plakaten.

Søndag 28. desember klokken 19:00 dundrer det løs i Beitohallen på Radisson Blu, og i to timer vil Benedicte og hennes scenevenner holde oss i en herlig musikkrus. Vi har selvsagt en operativ bar i lokalet, dersom man ønsker å spe på med en annen type påfyll, og det vil man jo som regel svært gjerne.

I anledning konserten, tilbyr vi et par ting som kan forenkle det hele for noen: vi setter opp gratis buss fra Skammestein i øst, og Garli i vest, som selvsagt også bringer folk hjem. Videre, for barneforeldre; i kjelleren på Radisson rigger vi til med barnevakter og underholdning for de mindre og små - uten kostnad.

Ta en titt på plakaten under, og meld deg på konserten så snart som mulig. Det er rimeligvis svært god hjelp for oss å vite litt om du kommer eller ei så snart som mulig - det er et stort apparat som skal i sving - så vi er meget takknemlig for raske påmeldinger, og vi kan love en aften dere sent vil glemme !


Program:

Kl 19.00: Show med Benedicte og Partymix kr 390,-pr person (eks. drikkevarer).

Det blir gratis buss fra Garli og fra Skammestein.

I tillegg blir det gratis barnepass i underteasjen på Radisson Blu slik at foreldrene kan kose seg i ro og mak under showet og/eller middagen.


For billetter og påmelding, gå hit.

Se plakat: