Aktiv familiedag 21. april

21.04.19 - 21.04.19

Aktivt alternativ til skigåing for hele familien: POP YOGA & FIT FAMILY langfredag hos Radisson Blu Beitostølen!

Velkommen til nok et POP YOGA-event, hvor Birgitta Strobel leder en artig klasse fra Los Angeles. I tillegg kan du ta med hele familien på treningstimen FIT FAMILY, ledet av erfarne Ylva Axelsen fredag 21. april klokken 11-1530 på Radisson Blu Beitostølen.

 

Du får begge klassene, goodiebag og gratis inngang for barn opp til 18 år for kun 490,-.

 

Meld deg på nå og få "Early bird" - pris på 400,-  t.o.m 28. februar ved å sende en mail med alle navn til Birgitta.strobel@gmail.com<mailto:Birgitta.strobel@gmail.com> og betal via vipps: 94 79 25 79

 


Birgitta Strobel er grunnlegger av Long'n Lena ® og POP YOGA www.longnlean.com<http://www.longnlean.com> med mangeårig bakgrunn fra dans, fitness og yoga og har undervist mye i Norge, Paris, Malta, Lanzarote og Los Angeles, Når hun ikke underviser, jobber hun med PR og kunst.

POP YOGA er en akrobatisk- og flytpreget yoga-klasse hvor musikkens rytme, preg og up-beat tempo gir deg et skikkelig energi-kick og smil rundt munnen. Dette er ikke helt for nybegynnere, men har du praktisert et par ganger og blitt kjent med grunnleggende øvelser, er det fint.

Vi holder på i 75 minutter med en etterfølgende kort avspenningsdel hvor Birgitta snakker rolig om sammenhengen mellom hvile og intuisjon.

 

Ylva Axelsen er partner i et stort advokatfirma i Oslo, trebarnsmor og mangeårig treningsinstruktør med egen erfaring med skaderehabilitering og barseltrening.

Ylva's konsept Fit Family er effektive men morsomme øvelser du kan gjøre sammen med barna dine hjemme, på en lekeplass eller i en park. Trening og kvalitetstid med familien ikke behøver å forsvinne i tidsklemma!

 

Fit Family varer i 60 minutter med påfølgende avstressende kvarter hvor Ylva vil gå gjennom noen fine tips om HVORDAN få til trening i en hverdag hvor tidsklemma hele tiden presser på fra alle kanter.

Fit Family på Beitostølen passer for alle mellom 4 og 90 år.