Neste års hovedartist under Beitostølen Live skal matche Sting! Foto: Aud Eva Bergo

Beitostølen Live 2020

12.06.20 - 13.06.20
2 dagers musikkfest på Beitostølen fredag 12. og lørdag 13. juni 2020.

 

Beitostølen Live 2019 – med Sting i hovedrollen, ble en suksess. Dette følges selvfølgelig opp oppunder Jotunheimen, og datoene er allerede satt for arrangementet i 2020. Og neste års hovedartist skal matche Sting!

 

Etter at Sting rocket Beitostølen sammen med en kremgjeng av norske band i juni, er dato satt for neste års Beitostølen Live, som blir fredag og lørdag 12. og 13. juni 2020.

 

Hvilke verdensstjerner som er aktuelle for Beitostølen Live 2020, vil ikke arrangørene si noe om foreløpig, utover følgende:

Skal matche Sting!
 – Vi er i forhandlinger nå, og har vært det den siste uka, med artistnavnet som skal matche Sting for 2020. Dette kommer vi nærmere tilbake til etter hvert. Det vi kan bekrefte, er det vi tidligere har sagt, at grunnkonseptet med Beitostølen Live bygger på minst én stor verdensartist, og slik blir det. Så legger vi opp til to solide dager, med store artister både fredag og lørdag. Med ett år fram i tid har vi langt bedre forutsetninger for å rigge to festivaldager med skikkelig trøkk, enn tilfellet var med årets festival, sier festivalsjef Atle Dalen.

Suksess med første utgave
– Reaksjonene og tilbakemeldingene vi har fått fra årets festival har vært overveldende, både i mengde og i høye terningkast, så det er veldig moro at både publikum og alle artistene er så jublende fornøyde, for det er på den skalaen det ligger, sier Dalen.

Når starter billettsalget?
– Vi jobber med dette nå, vi legger ut et begrenset antall såkalte «early bird»-festivalpass, så det er bare for folk å følge med på vår Facebook-side, Beitostølen Live 2020, sier han videre.