Fotograf: Eline Færgestad Mosleth

Behold god Hud, Helse & Livsstil

06.09.19 - 08.09.19

Hvordan oppnå å skinne fra innsiden og utsiden?Denne helgen er fokuset Yoga, Hud, Helse & Livsstil. I rammene av fjell, frisk luft og turer gir vi helgen 6.- 8. september 2019 innsikt i nyere forsking knyttet til bevaring og styrking av huden, og vi gir mentale verktøy til de enkle grepene; mentalt og fysisk inspirasjon til å nå helhetlig mål.

 

Yoga, med kombinasjonen av pust og bevegelser, gjør at mange opplever en endring i livet sitt. Yoga kan hjelpe deg til balanse, harmoni og energi.

 

HUD

Visste du at huden eldes fra man er ung, - og at forskningen har kommet så langt at man kan påvirke selve kilden til bevaring av ung hud. Vi lever i genteknologiens alder, og det gir oss nå helt nye muligheter for naturlig plantebasert hudpleie. Vi gir deg nøkkelen til denne kunnskapen.

Design Your Life

Skjønnhet kommer innenifra og denne helgen bringer vi forståelsen om hvordan du kan styrke din personlige indre drivkraft. Det brenner vi for!

Vi holder jevnlige kurs og seminarer på Beitostølen - Mallorca - Oslo innen Hud – Helse & Livsstil. Vi opplever vakker natur og blir kjent med hva vi kan gjøre for å oppnå ønsker og mål for økt livskvalitet.

 

Program:
Fredag 6 september: 

Fra kl 18:00-20:00 Sted: Mat & Vinhjørnet
Muligheter for kjøp av grønnsaks-suppe med deilig nybakt hjemmelaget brød eller vafler, kanelboller, kakao, kaffe, te / vin.  

Fra kl 20.00 Sted: Beitohallen Beitostølen Radisson Blu Mountain Resort Hotel
Kort presentasjon av programmet og foredragsholdere. Denne kvelden benytter vi anledningen til å bli litt kjent med hverandre. Ta med yoga matte så bruker vi litt tid på å få kontakt med vår egen pust.

Lørdag 7. september: 
Kl 10:00-11.00 Sted: Beitohallen Beitostølen Radisson Blu Mountain Resort Hotel.
Mona Hartmann, Internasjonal Master Life-coach vil gi et innblikk i teknikker for å ta ledelse i eget liv, og oppnå egne mål.  

Kl 11:00-12.00
Forsker Ellen Mosleth, PhD vil gi deg den siste Informasjonen om forskningsgrunnlaget for naturlig hudpleie som er selve kilden til bevaring av skinnende sunn & frisk hud.

Kl 12.00-16-00                                                                            
Individuell tid for lunsj, SPA, massasje, svømmehall, badstue, turer etc

Kl 16.00-18:00
Yogalærer: Suleman Ahmed fra SATS, Oslo - er viden kjent som en av de mest anerkjente yoga-instruktørene på SATS, Nordens største treningssenter.  Ta med egen yoga matte!

Yogatimene er tilpasset for å gi økt energi, ro og tilstedeværelse. Suleman vil at du skal oppleve mestring uansett nivå og form.

 

 

Yogareisen passer for mjuke siv, stive pinner, for kart og modne frukter og for pærer og stangcelleri

KL 19:30 Middag – Vi ønsker å se så mange som mulig på Lodge 900. Der er det herlige retter for alle i hyggelige omgivelser.


Søndag 8. september
Yoga med Suleman Kl 09:00 -10:30. 
Kl  11:00 Fjelltur – oppmøte utenfor Radisson
Beitostølen er porten til Jotunheimen og denne dagen blir det tur i Norges flotte fjellheim. Vi tar heisen opp og går fra toppen og innover i fjellet.

Transport informasjon:

Det går buss fra Oslo 4 ganger daglig som går helt fram til Beitostølen Mountain hotel (Oslo bussterminal, Sjølyst, Lysaker, Sandvika)

 

Overnatting og billetter:

Billettpris: Kr 990,-  

inkluderer 2 Foredrag, 4 Yoga timer og fjelltur Jotunheimen 

           

Overnatting

Fine rimelige løsninger for overnatting i Rom/Leilighet/hytte;

https://www.beitostolen.com/Bo-godt-4029.list  

https://www.beitostolen.com 

Bestill ditt opphold på tlf. 61 35 10 00 eller booking@beitostolen.com

 

For mer informasjon kontakt: 
mona@monahartmann.no

 

Vi gleder oss til å møte deg/dere til en opplevelsesrik weekend full av  inspirasjon til økt livskvalitet !                        

Hilsen Suleman, Mona & Ellen.