Velvære og rekreasjon

Spa-, velvære- og rekreasjonssenteret Din Kropp - Din Fremtid ligger på Radisson Blu Mountain Resort Beitostølen.


Vinterens gunstige SPA-pakker:

2-døgns spa-pakke:

Inkl. 2 døgn med overnatting og frokost, valgfri spa-behandling for inntil kr 1500,-, samt fri adgang til svømmehall, treningsrom og badstu.

(Når du har bestilt SPA-pakke inkl. spa-behandling, ta kontakt med SPA-avdelingen i forkant for å avtale tidspunkt for behandling).

Gyldig i midtuke, for valgfrie døgn mandag - fredag.

2-døgns SPA-pakke kr 2700,-pr. person i dobbeltrom.

 

3-døgns spa-pakke:

Inkl. 3 døgn med overnatting og frokost, valgfri spa-behandling for inntil kr 2000,-, samt fri adgang til svømmehall, treningsrom og badstu.

(Når du har bestilt SPA-pakke inkl. spa-behandling, ta kontakt med SPA-avdelingen i forkant for å avtale tidspunkt for behandling).

Gyldig i midtuke, for valgfrie døgn mandag - fredag.

3-døgns SPA-pakke kr 3250,-pr. pers. i dobbeltrom.

 

Øvrige info:

Tillegg enkeltrom kr 150,- pr døgn.

Tillegg 1/2 pensjon (middag) kr 300,- pr. døgn.

Bestill på tlf. 61 35 10 00 eller booking@beitostolen.com.

For ytterligere info om spa-produktet - se også Beitostølen Spa og rekreasjonssenter

 


Beitostølen SPA

…. unn deg en opplevelse ……

Kombiner fjellopplevelsen på Beitostølen med behaglig avslappende SPA-opplevelse på Beitostølens nye SPA. Vi tilbyr massasje, hud-, helse- og velværebehandlinger.


Med senkede skuldre

La kroppen komme i hvilemodus med massasje. Vi tilbyr ulike massasjebehandlinger, fra klassisk massasje, aroma massasje, til ekslusiv sjokoladedrøm med terapautisk behandling i 2 timer.


Hudbehandlinger

Vi bruker det ledende franske merket SOTHYS i flere av våre kropps- og ansiktsbehandlinger. Med egne eksklusive massasjemetoder og terapeutens ekspertise forvandles salongbehandlingene til en uforglemmelig sensoriske opplevelse, samtidig som behandlingene gir effektive resultater.


Antialdring – gi huden din en ny glød

Hudbehandling med Eximia HR77 gir ansiktsløft samt foryngdende og forfriskende effekt på huden ved hjelp av diamantsliping, radiofrekvens og vakuum.

Vi tilbyr også hudbehandling basert på naturlige ingredienser som direkte fremmer foryngelsesmekanismer i huden. Det ligger over 30 års forskning bak teknologien utført av verdens ledende forskere innen antialdirng.


Helse og figurforming

Fjerning av overskuddsfett og økt sirkulasjon er ikke bare kosmetisk, det er også helsefremmende.

Vi tilbyr avansesrt, ekslusiv og naturlig behandling for fettreduksjon, oppstramming og figurforming med Eximia HR77. Eximia HR77 kombinerer tre teknologier: radiofrekvens, lavdose laser som gir fettspalting, vakum som drenerer og radiofrekvens som gir oppstramming.


Kostholdsprogram kombinert med Eximia
Vi tilbyr 7 dagerskonsept med kosthold kombinert med Eximia HR77 for raske resultater


CellReset
Vi tilbyr informasjon om 28 dagers konsept som lærer deg å skape de endringene som skal til for varig trivselsvekt

 

Beitostølen SPA- og rekreasjonssenter ligger vegg i vegg med treningsenter med egen spinningsal og ekstra styrkerom, samt 25 m svømmebasseng.

Fullstendig informasjon og booking - se www.beitostolenspa.com