Kristines Naturmedisin

Kristine kan hjelpe deg med personlig trening, massasje, soneterapi, muskel- og leddakupunktur, referansepunktterapi og mental coaching.


Det er mange typer massasje og Kristine er utdannet innen klassisk - , sport - , fibro - , gravide - , baby - og teraputisk masssje. Alt kan tilpasses den enkelte og ofte blandes det med andre behandlingsformer som soneterapi og muskel- og leddakupunktur. Se nettsiden for utdypende informasjon om behandlingsformene.

Les mer om behandlingene og Kristine på www.helseglad.no

Ta kontakt på tlf 40 06 49 25.Terapeutens bakgrunn:

Kristine Granli bor og jobber på Beitostølen, - er terapeut og personlig trener.

Hun har utdannelse fra Kjøpmannsinstituttets Høyskole og jobbet i flere år som butikksjef og daglig leder, for klesmerket Ball i Norge, frem til 1995. Da valgte Kristine å gjøre et skife og bestemte seg for å ta ny utdannelse. Hun har nå en hovedmålsettning om å hjelpe flest mulig - best mulig - på kortest mulig tid.

Kristine startet sitt eget firma - Kristines Naturmedisin i 1996. Hun hadde da allerede tatt grunnfag medisin og en rekke skoler og kurser innen alternative behandlingsformer som soneterapi, vitamin & mineralterapi og aurikoloterapi (øreakupunktur). Nå satte Kristine kursen for Florida og tok massasjeudannelse der med spesialisering innen sport og sportskader. 

I 1999 startet Kristine sin egen klinikk på Torshov i Oslo i tillegg til å jobbe som Firmamassør på Kredittilsynet. Hun tok videre en massasjeutdannelse til hos Balanz i Sandefjord og har sittet i verv i Massasjeforbundet fra 2000 - 2008.


Kristine har i senere tid også utdannet seg innen mental coaching som Referansepunk terapi, noe hun også jobber endel med på Skype.

I februar 2013 var Kristine på Mallorca og jobbet på proff syklister . Her så hun at hun trengte og lære mer om muskel og ledd akupunktur for å dempe betennelser fortere og det har hun nå også lært seg.

Bootcamp Helseglad:
Kristine har lenge sett at det er vanskelig å få folk til å forbli bra etter behandling foruten at de selv trener og gjør en innsats. Så sommeren 2013 gikk med til å utdanne seg til personlig trener og høsten 2013 til å bygge Bootcamp Helseglad.
Les mer om Bootcamp helseglad på www.helseglad.no