COVID-INFO tilknyttet skianleggene

Sesongen vil bli påvirket av Covid19. Her finner du informasjon om dette.

 

Sesongen vil bli påvirket av Covid19. Her finner dere hva vi trenger fra dere, og hva vi gjør i anleggene og bakkene for å sikre dere og oss mot smitte.

 

I samråd med Alpinanleggenes Landsforening, FHI, myndighetene og sist men ikke minst, kommuneoverlegen, forsøker vi her å gi dere svar på hvordan vi vil gjennomføre årets skisesong. Ingen vet helt sikkert hvordan de neste seks månedene blir, men vi vet at det kommer snø og at det blir vinter. Vi kommer til å gjøre alt for at denne sesongen skal oppleves så lik som mulig en vanlig sesong, men vi er avhengig av at dere følger de råd som er gitt og blir gitt, samt at vi også har regler og smittevern på plass.

Under finner dere beskrevet de hovedreglene som gjelder for anlegget. Vi gjør også oppmerksom på at disse reglene vil være svært synlig i anlegget ved sesongstart, samt at de vil kunne endres i tråd med nasjonale endringer.

 

 

HOVEDREGLENE

 

TENK PÅ DETTE ALLER FØRST:

Det absolutt viktigste vi krever av deg som gjest før du tar skiene fatt er at du selv tar avgjørelser på følgende:

Er jeg syk?

Er jeg i karantene?

I så fall skal du ikke besøke anleggene våre. Vi er helt avhengig av at folk som har symptomer, er syke eller er i karantene, holder seg hjemme.

 

DERSOM DU ER FRISK:

Dersom du ikke er noen av punktene over, ønsker vi at du forholder deg til de reglene vi alle er ganske godt kjent med nå, men la oss gjenta dem:

Syke holder seg hjemme

God hånd- og hostehygiene

Minst 1 meter avstand

 

HVA OM DU BLIR SYK I ANLEGGET?

Hva skjer dersom du skulle få symptomer eller bli syk dersom du er på besøk i et av våre skianlegg i vinter? Da har vi følgende råd til deg og dere:

Dra hjem så fort som mulig

Vent ute eller i et eget rom om mulig

Ikke ta offentlig transport

Dekk til munn og nese eller hold 2 meter avstand til andre

 

HEISKORT/BILLETT

For å hindre kødannelser anbefaler vi alle heiskort kjøpes online.

Du kan fylle opp et WTP-kort (Axesskort) som du allerede har. Har du ikke WTP-kort fra tidligere kan dette kjøpes på hotellene. Du finner skikort-automater i resepsjonen både på Radisson BLU og på Bergo hotell.

NB: Dersom du har sesongkort vil du være garantert plass i bakken dersom vi skulle få en plassbegrensning i anlegget. For øvrig selges kort løpende opp til anleggets maksgrense.

Kjøp heiskort trygt hos oss i år.

 

 

HEISEN

Vi oppfordrer dere som gjester til:

Ta heisen med dine egne

Hold 1 meters avstand til andre dersom du kjører med andre enn folk fra egen husstand eller gjeng. Minimum ett sete mellom dere

 

Hva gjør vi for å hjelpe dere?

Kontaktreduserende tiltak

Ikke fylle heisene aktivt

Fjerne singelkøer