Velkommen til Beitostølen og JotunheimenUtforsk Jotunheimen om sommeren når solen smelter vekk snøen og avdekker fantastisk natur. Det varierte landskapet som springer fra rolige veier, skogsstier og vann til bratte fjelloverganger, gjør at du har mange valgmuligheter enten det er til fots, på sykkel eller hengende fra en fjellvegg. Beitostølen er en familievennlig fjellandsby med sommerpark, et stort utvalg av serveringssteder og butikker.
.
  • WEBKAMERA
  • BEITOSTØLEN I DAG
  • SENTRUMSKART
  • TURKART
  • NYHETSBREV
    • Registrér deg og få tilsendt våre nyhetsbrev og spesialtilbud.
  • FLERE VIDEOER
  • samarbeidspartnere
.
Trollrock 2016 - med artister som Vamp, CC Cowboys, Sivert Høyem, Raga Rockers, Oslo Ess, Unni Wilhelmsen med flere - arrangeres på Beitostølen i perioden 28.-30. juli! Stjerneduoen Nico og Vinz, tidligere Envy, kommer også til Trollrock på Beitostølen til sommeren. Les mer


.
Bestill vår populære Besseggen-pakke som inkl. 2 døgn i dobbeltrom inklusive 1/2-pensjon og matpakke. Første båtavgang med Gjendebåtene er 10. juni. Les mer


.
.
I perioden 24. juni - 14.8.2016 tilbys et fast ukeprogram med aktiviteter for hele familien hver dag. Les mer


Ta med familien på en opplevelseuke til Beitostølen i sommer! Bo godt i 6 sengs hytte til kun kr 860,- pr døgn!

Les mer


.
.
Å gå i fjellet er mer populært enn noensinne, og med Beitostølen som utgangspunkt, har du mange alternativer å velge blant. Her er en oversikt over de mest besøkte i Beitostølens nærområde.

Les mer


Vi har plukket ut noen av våre populære sommeraktiviteter for hele familien - aktiviteter du bør få med deg når du er på Beitostølen. Her er de besøkendes topp 10 ting å oppleve:

Les mer


Vi har samlet nyttig informasjon for deg som er interessert i å gå den populære fotturen over Besseggen på én enkel nettside - www.besseggen.com.
Les mer


.
.

Besseggen grunnpakke
Bestill vår populære Besseggen-pakke som inkl. 2 døgn i dobbeltrom inklusive 1/2-pensjon og matpakke den ene dagen.
Besseggen-pakke inkl. transport
Besseggen-oppholdspakke som inkl. busstransport til/fra Oslo og Gjendesheim i tillegg til 1/2 pensjon i d-rom 2 døgn.
Opplevelseuke på Beitostølen!
Ta med familien på en opplevelseuke til Beitostølen i sommer! Bo godt i 6 sengs hytte 7 døgn til kun kr 5420,-!
.