Velkommen til Jotunheimen malt i hvitt320 km flotte langrennsløyper, snow park, heiser, familievennlige bakker et stort utvalg familievennlige aktiviteter, utfordrende nedfarter venter på deg. Her trenger du ikke bil. I fjellandsbyen Beitostølen er det gangavstand til bakker, løyper, matopplevelser, kultur, underholdning og alt annet store og små kan drømme om.
.
  • WEBKAMERA
  • SKI OG VÆR FORHOLD
  • ALPINT
  • TURKART
  • SENTRUMSKART
  • NYHETSBREV
    • Registrér deg og få tilsendt våre nyhetsbrev og spesialtilbud.
  • FLERE VIDEOER
  • samarbeidspartnere


.
I Skisenteret på Beitostølen er 5 heiser åpne (begge stolheisene, Carl-heisen, Interski- og Barneheisen). Raudalen åpen med 1 heis. 78 km skiløyper preparert.
Les mer


Ukeprogram, med faste aktiviteter for hele familien hver dag i hele vinter. Les mer


Via ett telefonnummer kan du nå booke en eller flere av 2600 senger på Beitostølen!
Les mer


Det er nå bygd et skicrossanlegg på skistadion som kan benyttes fritt av alle som har lyst til å prøve seg. Les mer


Beitostølen er i vinden om dagen, og trafikken her har økt mest av alle de store fjell- og friluftsdestinasjonene i 2016. Dagsrevyens har besøkt Beitostølen denne uken. Du kan se reportasjen her.
Les mer


Beitostølen Resort har kjøpt Beitostølen Gjestegaard i sentrum av Beitostølen. Bygget rommer 100 senger fordelt på 24 leiligheter i tillegg til næringsarealer utleid til Caféen og Bitihorn Tomteselskap.
Les mer


Odins Gull har sjokoladeutsalg på Radisson Blu Mountain Resort Beitostølen. Odins Gull AS tilbyr kvalitetssjokolade til bedrifter og privatpersoner. Du kan også kjøpe online. Les mer


.
Henrik Ibsen en kristen forkynner? I 2017 er det 150 år siden Henrik Ibsen skrev Peer Gynt. Stykkets avslutning understreker Ibsen som en religiøs kristen forkynner, en ubehagelig holdning for alle de som har tatt han til inntekt for en kulturradikal modernisme.
Les mer


Bli med på Beitostølens Instagram bildekonkurranse i perioden 1.-31. januar 2017, premier til de tre beste bildene! Les mer


.
.
.
.
.
.

Vinterferie - Hotell- og heiskortpakke
Pakken gjelder for ankomst søndager og mandager i perioden 1. januar til 7. april, samt i perioden 17. til 26. april 2017.
Spa-pakke 3 døgn kr 3250,-
3 døgn overnatting/frokost, valgfri spa-behandling for inntil kr 2000,-, og fri adgang til svømmehall, treningsrom og badstu. Les mer.
Fotballklubber - treningssamling
Leter din fotballklubb etter et passende opplegg for treningssamlinger på nyåret? Se våre tilbud.
.