Beatlesfestival 2017

20.10.17 - 22.10.17
Helgen 20.-22.10.2017 er du velkommen til verdens 12. Beatles-festival. En innholdsrik høstweekend, skreddersydd for Beatles-elskere, vi hyller The Beatles - hele helgen.

1967 er et av de mest spennende og produktive årene til The Beatles, og "It Was Fifty Years Ago Today"- serien er stolte av å presentere "Alt Fra The Beatles 1967". Serien er produsert i samarbeid med Oslo Konserthus, og har til nå, år for år, framført samtlige sanger utgitt av The Beatles fram til 1967. Når prosjektet er ferdig i 2019/2020, vil publikum ha hørt alle låtene The Beatles ga ut.

 

Vi er stolte over å presentere "Alt Fra The Beatles - 1967" og i forestillingen vil publikum bli ledet gjennom av selveste "fortelleren" Tom Mathisen, og vår "Billy Shears" Trond Granlund. En meget solid vokalrekke med Kim Wifladt, Eirikur Hauksson, Stian Joneid og Jonas Groth løfter det hele til full Beatles-stemning med de riktige harmonistemmene fra originalinnspillingene. Og bandet "Masters Of The Past" leverer energi og arrangement med full respekt for originalinspillingene.

 

1967 er kjent som "Summer of Love", og Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band er lydsporet. Albumet kommer som et sjokk på musikkverdenen. Låtene, lyden, coveret, og tekstene, bringer pop og rock over terskelen fra å være lett underholdning til å bli samtidskunst. Beatlemania er definitivt over. The Beatles har sluttet å turnere, og konsentrerer seg om å utforske hva de kan få til i studio. Håret et lengre, bartene gror, og psykedeliske stoffer og nyskapende musikk preger året. Det første hintet og en liten forsmak kommer tidlig på året med singelen "Penny Lane/Strawberry Fields Forever". Så kommer albumet "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band" på forsommeren og forandrer alt. Litt senere på sommeren spiller The Beatles på TV for nok et rekordstort publikum. Over 400 millioner TV-seere så bandet spille sin ferske låt "All You Need Is Love" i verdens første live satelittsending. Senere på året kom også filmen og den doble EP'en "Magical Mystery Tour" med flere klassiske perler og den surrealistiske "I Am The Walrus".

Dette er ikke et "tribute band" som driver med "look alike", eller "sound alike" Beatles-show", men en storproduksjon laget av Beatles-nerder i samarbeid med Oslo Konserthus. Med en håndplukket besetning i alle ledd ønsker vi å gi dere de beste Beatles forestillingene vi er i stand til å levere.

For mer info se også:

www.beatlesfestivalen.no

 

BOOKING

Booking for Beatlesfestivalen foretas til:
Beitostølen Resort: Tlf: 61 35 10 00 / salg@beito.com

Priser 2017:

Merk dere prisene; Kr. 1045,- pr. døgn i dobbeltrom inkl. 1/2-pensjon + festivalpass,
og kun fra kr. 790,- pr.pers. for 2 døgn i hytte/leilighet inkl.festivalpass. Dette er billig!

Hytter og leiligheter:

2 døgn inkl. festivalpass fra kr. 890,- pr.pers. (min 4 pers. pr. enhet)
2 døgn inkl. festivalpass fra kr. 790,- pr.pers. (min 6 pers. pr. enhet)

Tillegg for lintøy og sluttvask
Måltider er ikke inkludert i prisen
Bergo Hotel/ Radisson Blu Resort

Pr.pers. fredag – søndag i dobbeltrom inkl. frokost og festivalpass: Kr. 1490,-
Pr.pers. fredag – søndag i dobbeltrom inkl. 1/2-pensjon og festivalpass: Kr. 2090,-
For begge hoteller gjelder enkeltromstillegg kr. 350,- pr. døgn.

Festivalpass

Weekend (fredag – søndag): Kr. 400,- Gjelder alle arrangement denne helgen.
Kun show lørdag kveld kr. 300,-